Naše vrednosti

Deca su naše najveće bogatstvo. Uloga roditelja je najlepša, ali ujedno i najteža. Važno nam je da imaju srećno i bezbrižno detinjstvo, kako bi izrasli u srećne i stabilne ljude. Porodica je ta sigurna luka u kojoj smo svi zaštićeni.

Neki od nas su odrastali na Tašmajdanu ili Kalemegdanu, neki u vrtiću, a neke su čuvali baka i deka. Svi se sećamo padanja sa bicikla, pravljenja sneška i igranja u pesku. Sve su to drage uspomene – svako udareno koleno, svaki sladoled pojeden pre ručka, svaki zubić koji je ispao pred polazak u školu. To su momenti koji ostaju utkani u naše živote.

Dođite da idemo na izlete i upoznamo prirodu, da zajedno pevamo i učimo, da se igramo na igralištu i šljapkamo po baricama, da klopamo palačinke i pijemo sokiće koje sami cedimo.

Dođite i da se naučimo lepim manirima, poštovanju roditelja i vaspitača i još puno toga.

Pažljivo ćemo saslušati svako dete, da otkrijemo njegove talente, pomognemo mu da stekne radne navike i usmerimo ga da se pravilno psihički i fizički razvije.

Prioritet su nam srećna deca – deca koja će prvi put sa nama ići na izlet ili kamp i odvojiti se od porodice, koja će sa nama napraviti prve baletske korake ili naučiti da plivaju. Možda će se roditi i ljubav prema budućem poslu, pa ćemo imati i buduće košarkaše, doktore, pilote ili glumce. Svi će oni nositi lepe uspomene na svoje vaspitače i na svoje drugare, sa kojima će možda deliti i školske klupe.

Mi želimo da, uz Vašu pomoć, postanemo velika porodica. Za to će se pobrinuti naš tim vaspitača i stručnih saradnika sa višegodišnjim iskustvom.

Počinjemo sa radom 2017/2018 godine.

Posetite nas i postanite deo naše porodice!

Čekamo Vas!

Upis je u toku. Dođite da se upoznamo.